Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.
Chengdu Şelasyon Biyoloji Teknolojisi Co, Ltd

Amino Asit Tozu, Amino Asit Sıvısı ve Amino Asit Şelat Minerallerinin Üreticisi

Ana sayfa ÜrünlerAmino Asit% 80

Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi

Sertifika
Çin Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Sertifikalar
Çin Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Sertifikalar
Bu karşılıklı işbirliği yaklaşık 4 yıl sürecek ve sağladıkları hizmeti kabul etmeleri beklenir. İşbirliğimiz uzun yıllar sürecek.

—— Carlos

Verimliliğiniz, hizmet anlayışınız ve işbirliğinizin samimiyeti bizi çok memnun ediyor. Biz güvenilir bir ortağız.

—— Manuel

Ben sohbet şimdi

Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi

büyük.img.alt
küçük.img.alt

Büyük resim :  Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Sichuan, Çin (Anakara)
Marka adı: AOHE
Sertifika: ISO,SGS, OMRI
Model numarası: ipek amino asit
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: müzakere
Fiyat: Negotiation
Ambalaj bilgileri: 1Kg, 5Kg, 10Kg, 20Kg / Çanta (Kraft torba dışında ve içindeki plastik torba)
Teslim süresi: 7-10 gün
Ödeme koşulları: L / C, T / T
Yetenek temini: 1000 ton
Detaylı ürün tanımı
Malzeme: ham ipek renk: Beyaz toz
Toplam amino asitler: % 90 Çözünürlük: % 100 suda çözünür
PH: 4-6
Vurgulamak:

İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi

,

Amino Asitler %80 Saç Ürünleri Katkısı

,

%100 Suda Çözünür İpek Amino Asitler

Saç Ürünlerinde Katkı Maddesi Olarak İpek Amino Asitleri

 

 

Açıklama

 

İpek amino asit tozu, cilt bakım özü, saç bakım ürünleri, kremler, losyonlar, şampuanlar ve saç kremleri gibi çeşitli ürünlerde kullanılabilen çok popüler bir katkı maddesidir.İpek amino asit tozumuz 18 çeşit farklı amino asit içerir ve ayrıca melanin üretimini kontrol ederek cildi seyreltebilir.

 

 

İşlev ve uygulama

  1. Su bazlı bir katkı maddesi olarak losyonlar, sabunlar, kişisel yağlayıcılar, saç ve cilt bakım ürünleri için koruyucu bir bariyer ve ipeksi bir his sağlamak için kullanılır.İpek amino asitleri hidroliz ile üretilir.
  2. İpek amino asitleri, ipek protein tozlarından daha düşük moleküler ağırlığa sahiptir ve cildi ve saçı nemlendirir.
  3. İpek amino asitleri şampuanların, saç kremlerinin, saç bakımlarının, vücut losyonlarının, vücut losyonlarının, temizleyicilerin, tonerlerin ve yüz nemlendiricilerinin, maskaraların, rujların ve renkli kozmetiklerin formüle edilmesinde kullanılır.

Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi 0

Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi 1

 

 

 

Şartname

 

Amino asitler %90'dan fazla
PH 4-6
Toplam nitrojen %14.5
Nem %5'ten az
Kül %5'ten az
Renk Beyaz toz
Suda çözünür %100 suda çözünür

 

 

Paketleme

 

20KG veya 25KG

 

Saç Ürünlerinde İpek Amino Asitler %80 Katkı Maddesi 2

 

 

 

 

 

 

 

 

İletişim bilgileri
Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.

İlgili kişi: cdaohe88

Tel: +8613699415698

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)